Head of Design - Anne Rasmussen

Beta Studios præsenterer stolt Anne Rasmussen som ny Head of Design

København, 14.09.23Beta Studios er begejstrede for at meddele, at de har udpeget Anne Rasmussen som deres nye designer. Anne Rasmussen, tidligere Head of Design hos Custommade, bringer en dyb forståelse for kvalitet og afslappet skønhed med til Beta Studios.

“Jeg er så utrolig taknemmelig for at være landet lige her i det dejligste firma med det skønneste dedikerede team. Jeg har ambitioner om at skabe og udvikle i lidt langsommere tempo, lave små smukke, eksklusive kollektioner med afsæt i det luksuriøse og tidløse cashmere-garn. Certificeret garn fra Mongoliet er basen og det er her Beta Studios har hele sit fundament. Jeg glæder mig helt utroligt til at videreudvikle på det og skabe mindre kollektioner og garderobe-klassikere med øje for de smukke, enkle og rolige detaljer” siger Anne Rasmussen.

Anne Rasmussen har en imponerende baggrund inden for modeindustrien og er kendt for sin evne til at kombinere moderne æstetik med materialer af højeste kvalitet. Hendes erfaring som tidligere kollega og gode ven med Dorte Holmqvist, ejer af Beta Studios, markerer begyndelsen på et spændende nyt kapitel for brandet.

“Jeg er ekstremt glad for, at Anne er kommet med på vores team og fremadrettet er den person der skal udvikle vores kollektioner til at dække den luksuriøse garderobe endnu bredere. Jeg er meget stolt og føler mig enormt priviligeret” lyder det fra Dorte Holmqvist.
“Det er en meget stor drøm der nu er gået i opfyldelse, at skulle arbejde sammen med Anne igen. Vi har for efterhånden mange år siden arbejdet utroligt godt sammen - det ved vi begge, vi er gode til, så det bliver fantastisk at få Anne med på vores team.”

Beta Studios blev grundlagt i 2017 i København med filosofien om den ansvarlige, tidløse og luksuriøse garderobe som brandets identitet. Beta Studios arbejder tæt sammen med små lokale farme i Indre Mongoliet for at sikre, at deres cashmere er af højeste kvalitet og er altid OEKO-TEX certificeret.

Det nye samarbejde med Anne Rasmussen repræsenterer en spændende udvidelse for Beta Studios og styrker deres engagement i at tilbyde afslappet elegance og elevated essentials til den kontemporære og kvalitetsbevidste kvinde.